delta-lloyd-blog

Delta Lloyd

Delta Lloyd heeft in haar assortiment verzekeringen, vermogensbeheer en bancaire producten. De verzekeraar valt onder de Delta Lloyd Groep en is een echte financiële dienstverlener. Delta Lloyd heeft zowel particulier als zakelijke verzekeringen en is veelzijdig in haar assortiment. De verzekeraar probeert haar producten precies af te stemmen op uw wensen!

Autoverzekering

Bij Delta Lloyd heeft u de keuze uit de drie standaard dekkingsvormen, daarnaast kunt u kiezen voor diverse aanvullende verzekeringen om u extra te verzekeren. Een interessante aanvullende verzekering is bijvoorbeeld de accessoire dekking, hierdoor zijn spullen die door u later gemonteerd zijn gewoon gedekt.

De aanbieder hanteert standaard een eigen risico van € 150,-, maar groot voordeel is dat jonge bestuurders en duurdere auto’s hetzelfde eigen risico hebben. De voordelen van deze aanbieder zijn:

  • Altijd no-claim korting
  • No-claim korting ook gelding op tweede gezinsauto
  • Geen hoger eigen risico jonge bestuurders en dure auto’s
  • Mogelijk eigen risico verhogen, daardoor lagere premie
  • Gelijkwaardige autoregeling
  • Nieuwwaarde regeling
  • Geen contracttermijnen

Xclusief autoverzekering

Met een exclusieve auto wilt u uiteraard een uitermate goede autoverzekering, dit kan Delta Lloyd u bieden. Heeft u een auto met een cataloguswaarde boven de € 80.000,- dan is de Xclusief autoverzekering geschikt voor u. Door een laag eigen risico en een aantrekkelijke premie is deze autoverzekering ideaal. Bovendien krijgt u gunstige voorwaarden en een gunstige nieuwwaarde regeling waardoor u bij totaalschade dezelfde exclusieve auto kunt terugkopen.

Xclusief autoverzekering vrije tijd

Een oldtimer of een sportwagen word niet altijd gebruikt als hoofdvervoer, maar ook als vrije tijd auto of een auto voor de hobby. Indien u niet veel kilometers per jaar rijdt kunt u gebruik maken van de Xclusief autoverzekering vrije tijd. Bovendien profiteert u hierdoor van gunstige voorwaarden en een scherpe premie. Daarnaast kiest u zelf de hoogte van het eigen risico en kunt u uitbreiden met de aanvullende verzekeringen van Delta Lloyd.