Over ons

Hier kunt u meer lezen over onze dienstverlening!

Over Autoverzekeringen Vergelijken

Autoverzekeringen Vergelijken is opgezet met als doel de consument zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van een autoverzekering. De hulp welke geboden wordt is middels een online vergelijkings module. Deze module bevat in totaal 14 verzekeraars met de WA, Beperkt Casco en All Risk autoverzekering. Naast het vergelijken op de maandelijkse premie kunt u tevens verder vergelijken op voorwaarden. Met een autoverzekering is het dan ook raadzaam om niet alleen te kijken naar de prijs maar ook zeker naar de voorwaarden. Een goedkope autoverzekering doet u geen goed in geval van schade en onvoldoende dekking. U zult de vaak hoge kosten dan zelf moeten bekostigen.

Autoverzekeringenvergelijken.com is zo ingericht dat deze voor een ieder gemakkelijk te gebruiken is. Ook gebruikers met een mobiele telefoon kunnen op onze website terecht voor het maken van een vergelijking.

Manier van werken

U sluit de autoverzekering niet af op onze website. We informeren u uitsluitend middels een kosteloze vergelijking. Na het vergelijken wordt u dan ook doorgestuurd naar de daadwerkelijke verzekeraar, hier kunt u dan de autoverzekering afsluiten. We zijn dus geen tussenpersoon, u sluit de autoverzekering direct af bij de verzekeraar!

Bij het afsluiten van een autoverzekering ontvangen wij een eenmalige vergoeding van de verzekeraar. Deze vergoeding beinvloed overigens niet de vergelijking.