Unive-logo-blog

Unive

Unive is een verzekeraar die zonder winstoogmerk werkt, hierdoor kunnen ze de premie laag houden. De aanbieder heeft voor elke portemonnee een geschikte autoverzekering, zo bepaalt uzelf hoe compleet uw dekking is. Naast de bekende dekkingsvormen WA, WA+ en All Risk bieden ze ook nog de keuze tot een All Risk Buget. De laatste vorm is ideaal voor de kleine portemonnee en bent u alsnog verzekerd voor schade aan uw eigen voertuig.

Unive hanteert een maximale no-claimkorting van 80%, maar voordeel is dat u direct al profiteert van een no-claimkorting van 50%. Met de e-Support autoverzekering heeft een verzekering die meer voor u doet. Met deze variant kunt u op een uitermate betrouwbare en snelle hulp rekenen, hierdoor bespaart u niet alleen tijd maar ook levens. Deze aanbieder heeft onder andere de volgende voordelen:

  • Geen winstoogmerk
  • Tot 15% premiekorting
  • Tot 80% no-claimkorting
  • Direct 50 procent no-claimkorting
  • Snelle schadeafhandeling
  • Lage premie
  • 1 jaar nieuwwaarde regeling
  • Mogelijkheid tot budget All Risk

e-Support

Met e-Support creƫert u extra veiligheid voor uzelf en uw passagiers, Veilig Verkeer Nederland ondersteunt dit initiatief volledig. Bij een ongeval wordt er direct een signaal verzonden naar de alarmcentrale.

Na het afsluiten van een e-Support autoverzekering wordt er een e-Supportsysteem in uw auto gemonteerd. Echter is het systeem zeer klein en wordt het onzichtbaar in de auto geplaatst. Ook wordt er een noodknop ingebouwd, maar u heeft zelf de keuze waar deze geplaatst moet worden. Dit systeem wordt kosteloos in uw auto gebouwd.

Crash sensor en nood knop

Door middel van de crash sensor wordt er automatisch een signaal naar de alarmcentrale gestuurd in geval van een ongeval. De medewerkers van de alarmcentrale kunnen direct zien waar u bent. U bent dus niet meer afhankelijk van het feit dat u zelf de hulpdiensten moet contacteren, dit wordt direct voor u gedaan.

Daarnaast is er een noodknop in uw auto gemonteerd welke u kunt indrukken wanneer u plotseling onwel wordt. De alarmcentrale kan op dit moment ook precies zien waar u zich bevindt en de hulpdiensten direct inschakelen.