zelf-logo-blog

Zelf

Zelf is een onderdeel van SNS Reaal en wilt dat haar verzekeringen zo laag mogelijk geprijsd zijn, dit bereiken zij door zelf de kosten laag te houden. De verzekeraar doet niet aan dure commercials en heeft geen dure gebouwen. Een lage premie zonder dat dit ten koste gaat van de service en dekkingen. De service is dan ook optimaal, de aanbieder heeft niet voor niets het Keurmerk Klantgericht Verzekeren behaalt. Door dit keurmerk bent u er zeker van dat u juist geholpen wordt en dat u kunt rekenen op de verzekeraar in geval van schade.

Autoverzekering

Bij Zelf kunt u kiezen uit drie basisdekkingen, oftewel WA, WA+ en All Risk en dit uitbreiden met de aanvullende modules inzittendenverzekering, rechtsbijstandverzekering, pechhulp Nederland en pechhulp Europa. U kiest zelf welke dekking bij u past, bevalt dit achteraf niet, dan kunt u per direct opzeggen. Zelf heeft namelijk geen opzegtermijnen.
De voorwaarden zijn zeer gunstig en in begrijpelijke taal beschreven, duidelijkheid en service staan dan ook hoog in het vaandel. De voordelen zijn onder andere:

  • Scherpe premie
  • Kosteloos automobilistenhulp
  • Geen contracten
  • Uitstekende service
  • Uitgebreide dekkingen
  • Voorwaarden in begrijpelijke taal
  • Uitstekende nieuwwaarde regeling
  • 80 % no-claim korting bij 9 schadevrije jaren

No-claim regeling

De no-claim regeling van Zelf is zeer voordelig. Bij 0 schadevrije jaren krijgt u direct al 48 procent no-claim korting. Dit loopt bij elk schadevrij jaar een stuk op en bij 9 jaar ontvangt al het maximale percentage van 80 procent korting op uw premie. Ook met een tweede auto binnen het gezin kunt u gebruik maken van deze regeling. Verzekert u de tweede auto ook bij Zelf dan krijgt u dezelfde korting als die op de eerste auto geldt. Is dit 80 procent dan krijgt u op beide auto’s 80 procent korting op de premie.

Zelf scoort over het algemeen erg goed in de premie tool. Vul uw gegevens in en kijk hoeveel een autoverzekering van deze verzekeraar in uw situatie kost!